DOB登本设计 | RHINO WORKOUT STUDIO
21752
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21752,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

RHINO WORKOUT STUDIO

本案坐落于上海新天地的商业区,在寸土寸金、大楼林立的商办大楼中,在一处高楼平层间中真正地轻松运动,运动不再是为了相互比较、一争高下,而是专注于呼吸的节奏,回归都市健身的本意——健康。一如「少油、少盐」是饮食之于健康的必要条件,空间设计也以相同概念呈现健身房应有的姿态,舍弃繁复的色彩与声光效果,营造白色纯净的健身空间,聚焦于每个教练的专业领域,打造出纯净无压的氛围。
As this project is located in the prime location Xin Tian Di, Shanghai, the design intention was for exercise to be about a journey to health, not about competitions. As a healthy diet being the necessary conditions to the ultimate health, the interior design would like to manifest an essential positioning of a fitness center where an exercise space of purity and professionalism in creating a stress-free environment.

业主:RHINO 私人健身工作室

地点:上海新天地

性质:私人健身房

面积:280平方米

完工时间:2018.3月

设计公司:登本设计

室内总监:凌楷甯

视觉总监:许凯廸

摄影师:鲁哈哈

Client:RHINO Workout studio

Location:Shanghai, XinTianDi

Project :Privet workout studio

Area:280sqm

Due:2018.Mar.

Design By:Design Onboard

Interior Design:Carlie Ling、K.D Hsu

Photographer:Luhaha