DOB登本设计 | DESIGN ONBOARD STUDIO
21677
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21677,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

DESIGN ONBOARD STUDIO

当登本设计的办公室进行改造时,他们决定要让自己扮演市场上想法抽象的业主,于是给了自己一个贪心的难题,一个可以拥有独立性,并且随意走动但又不突兀的开放空间,就像在餐厅或是图书馆里会发生的情景一样自然,就让我们在”像餐厅的图书馆”里工作吧!

合 – 空间使用的复合感受,功能具备的内存块整合,各类材料的相互组合,善用方正环境在平面布局上的优势,妥善将空间规划利用,各个功能区域皆具备独立性,却仍然保有使用者在空间中愿意走动的互通性,彷如中式四合院的平面布局一般,能静能动,能文能武,就好比是能面对各类门派挑战者而衍生出的一套”登本组合拳“。

得獎:義大利AD大獎2020銅獎 / 金騰獎TOP100 2019

As the client is an interior and branding designer, during the design project was carried out, the brief was to create an office space allowing free-roaming open space, reminiscing of discussions held at restaurants regarding design experiences.

Combine – applying multiple characters and personalities harmoniously into a space that isn’t easily defined. The integration of various functions, the combination of various materials. By utilizing the advantages a square layout and proper use of space planning to optimize each functional area to its fullest potential, while retaining interactivity between areas to improve the willingness to move around. Similar to the layout of a Chinese-style courtyard. It can be static but dynamic, a literal but abstract force of connectivity. Like a book that could be enjoyed throughout different stages of life.

Winning:A‘Design Award 2020 Bronze / Jin Teng Award Top100 2019

业主:上海登本设计工程有限公司

地点:上海

性质:办公室

面积:160平方米

完工时间:2019.4

设计公司:登本设计

室内设计:凌楷甯、许凯廸

摄影:许凯廸、鲁哈哈

灯光设计:Studio 72 阮文彬

Client:Design Onboard Studio

Location:Shanghai

Project :Office

Area:160sqm

Due:2019.Apr

Design By:Design Onboard

Interior Design:Carlie Ling、K.D Hsu

Photographer:K.D Hsu、luhaha

Lighting Design:Studio 72 W.P. YIN

Custom Field