DOB登本设计 | Portfolio Categories Interior Design
59
archive,tax-portfolio_category,term-id,term-59,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

ENHANCE GOLF OFFICE

业主:上海颖奕高尔夫俱乐部

地点:上海

性质:办公室

面积:280平方米

完工时间:2019.5

设计公司:登本设计

室内设计:凌楷甯、许凯廸

摄影师:鲁哈哈

Client:Enhance Golf Club

Location:Shanghai

Project :Office

Area:280 sqm

Due:2019.05

Design By:Design Onboard

Interior Design:Carlie Ling、K.D Hsu

Photographer:Luhaha

REMD Headquarter

本案业主是一名拥有丰富视野且事业有成的青年企业家,发迹于上海,胼手胝足打下事业基础后,决定在此生根立足,向下扎根,巩固枝干,让事业枝繁叶茂。选定坐落于上海市中心的兴国宾馆内作为办公室,这座充满古意、绿意环绕的洋房式建筑,将树木沉稳干练的企业精神,以深色胡桃木纹的设计语汇带入空间。让远道而来的客人和员工,可以在此享受中国传统「以茶会客」的款待,更期望让工作伙伴都能拥有一处可以轻松惬意品茗交流的空间。

得獎:義大利AD大獎2020銀獎 / 德國iF大獎 2020

The client of this project is a high-achieving young entrepreneur with great strategic view from Shanghai, and when he has established his own business empire, the Radisson Plaza Xiongguo Hotel, in the center of Shanghai City, was chosen to be the location of the headquarter, situated in a historic building imbued with dark walnut-texture design vocabulary so that all guests and employees can be greeted with a traditional Chinese tea- style reception, so that all professional partners can have a relaxing tea-tasting space for interaction.

Winning:A’Design Award 2020 Sliver / iF Design Award 2020

業主 :上海睿刀醫療科技有限公司

地點 :上海興國賓館

性質 :辦公

面積 :470平方米

完工時間 :2019年5月

設計公司 :登本設計

設計总监 :凌楷甯、許凱廸

摄影师:許凱廸、ZhaoWuu

Client:REMD

Location:Shanghai

Project :Office

Area:470 sqm

Due:2019. May.

Design By:Design Onboard

Design Director:Carlie Ling、K.D Hsu

Interior Design:Carlie Ling

Photographer:K.D Hsu、ZhaoWuu

DESIGN ONBOARD STUDIO

当登本设计的办公室进行改造时,他们决定要让自己扮演市场上想法抽象的业主,于是给了自己一个贪心的难题,一个可以拥有独立性,并且随意走动但又不突兀的开放空间,就像在餐厅或是图书馆里会发生的情景一样自然,就让我们在”像餐厅的图书馆”里工作吧!

合 – 空间使用的复合感受,功能具备的内存块整合,各类材料的相互组合,善用方正环境在平面布局上的优势,妥善将空间规划利用,各个功能区域皆具备独立性,却仍然保有使用者在空间中愿意走动的互通性,彷如中式四合院的平面布局一般,能静能动,能文能武,就好比是能面对各类门派挑战者而衍生出的一套”登本组合拳“。

得獎:義大利AD大獎2020銅獎 / 金騰獎TOP100 2019

As the client is an interior and branding designer, during the design project was carried out, the brief was to create an office space allowing free-roaming open space, reminiscing of discussions held at restaurants regarding design experiences.

Combine – applying multiple characters and personalities harmoniously into a space that isn’t easily defined. The integration of various functions, the combination of various materials. By utilizing the advantages a square layout and proper use of space planning to optimize each functional area to its fullest potential, while retaining interactivity between areas to improve the willingness to move around. Similar to the layout of a Chinese-style courtyard. It can be static but dynamic, a literal but abstract force of connectivity. Like a book that could be enjoyed throughout different stages of life.

Winning:A‘Design Award 2020 Bronze / Jin Teng Award Top100 2019

业主:上海登本设计工程有限公司

地点:上海

性质:办公室

面积:160平方米

完工时间:2019.4

设计公司:登本设计

室内设计:凌楷甯、许凯廸

摄影:许凯廸、鲁哈哈

灯光设计:Studio 72 阮文彬

Client:Design Onboard Studio

Location:Shanghai

Project :Office

Area:160sqm

Due:2019.Apr

Design By:Design Onboard

Interior Design:Carlie Ling、K.D Hsu

Photographer:K.D Hsu、luhaha

Lighting Design:Studio 72 W.P. YIN

RHINO WORKOUT STUDIO

本案坐落于上海新天地的商业区,在寸土寸金、大楼林立的商办大楼中,在一处高楼平层间中真正地轻松运动,运动不再是为了相互比较、一争高下,而是专注于呼吸的节奏,回归都市健身的本意——健康。一如「少油、少盐」是饮食之于健康的必要条件,空间设计也以相同概念呈现健身房应有的姿态,舍弃繁复的色彩与声光效果,营造白色纯净的健身空间,聚焦于每个教练的专业领域,打造出纯净无压的氛围。
As this project is located in the prime location Xin Tian Di, Shanghai, the design intention was for exercise to be about a journey to health, not about competitions. As a healthy diet being the necessary conditions to the ultimate health, the interior design would like to manifest an essential positioning of a fitness center where an exercise space of purity and professionalism in creating a stress-free environment.

业主:RHINO 私人健身工作室

地点:上海新天地

性质:私人健身房

面积:280平方米

完工时间:2018.3月

设计公司:登本设计

室内总监:凌楷甯

视觉总监:许凯廸

摄影师:鲁哈哈

Client:RHINO Workout studio

Location:Shanghai, XinTianDi

Project :Privet workout studio

Area:280sqm

Due:2018.Mar.

Design By:Design Onboard

Interior Design:Carlie Ling、K.D Hsu

Photographer:Luhaha

CLUB LOCKER ROOM

业主:上海颖奕高尔夫俱乐部

地点:上海

性质:会所

面积:1300平方米

完工时间:2017

设计公司:登本设计

室内设计:凌楷甯、许凯廸

摄影师:魯哈哈

Client:Enhance Golf Club

Location:Shanghai

Project :Privet Club

Area:1300sqm

Due:2017

Design By:Design Onboard

Interior Design:Carlie Ling、K.D Hsu

Photographer:Luhaha

JOIN-WIN LAW FIRM

业主:政策律师事务所

地点:上海上海中心

性质:律师行

面积:590平方米

完工时间:2017.5月

设计公司:登本设计 | 元甯设计

室内设计:凌楷甯、许凯廸

摄影师:王毅

Client:JoinWin Law firm

Project Location:Shanghai, Shanghai Center

Project :Law firm

Area:590sqm

Due:2017.May

Design By:Design Onboard

Interior Design:Carlie Ling、K.D Hsu

Photographer:Wang Yi

ENHANCE GOLF CLUB

业主:上海颖奕高尔夫俱乐部

地点:上海

性质:会所

面积:1300平方米

完工时间:2015

设计公司:登本设计

室内设计:凌楷甯、许凯廸

摄影师:王毅

Client:Enhance Golf Club

Location:Shanghai

Project :Privet Club

Area:1300sqm

Due:2015

Design By:Design Onboard

Interior Design:Carlie Ling、K.D Hsu

Photographer:Wang Yi